14th & 5th - Union Square
34A West 14th Street
New York , NY 10011
212.337.9900

* Reservation required
Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
06:30 AM*
Cycling

09:45 AM*
Cycling

06:00 PM*
Cycling

07:00 PM*
Cycling
09:45 AM*
Cycling

06:00 PM*
Cycling

07:00 PM*
Cycling
06:30 AM*
Cycling

09:45 AM*
Cycling

12:15 PM*
Cycling

06:00 PM*
Cycling
09:45 AM*
Cycling

06:00 PM*
Cycling
06:30 AM*
Cycling

09:45 AM*
Cycling

12:15 PM*
Cycling
09:15 AM*
Cycling

10:15 AM*
Cycling

01:00 PM*
Cycling
10:00 AM
Cycling
(45 min)
Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:15 AM
Pilates Based-Abs
(30 min)

11:00 AM
SilverSneakers® I-MSRM

12:15 PM
Vinyasa Yoga

06:00 PM*
Rebounding

07:00 PM
Total Body Conditioning

08:00 PM
Power Dance
06:45 AM
Step

12:15 PM*
Rebounding
(45 min)

01:00 PM
UXF Burn
(45 min)

02:00 PM
SilverSneakers® I-MSRM

05:45 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:30 PM
Abdominals
(30 min)

07:00 PM
Sports Conditioning
(45 min)

07:45 PM
Capoeira
09:30 AM
Hatha Yoga

11:00 AM
SilverSneakers® YogaStretch

12:00 PM
Boot Camp

06:00 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

06:45 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

07:30 PM
Abdominals
(30 min)

08:00 PM*
Rebounding
11:00 AM
SilverSneakers®-Cardio Circuit

12:15 PM*
Zumba Dance®
(45 min)

01:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:45 PM*
Rebounding
(45 min)

06:45 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

07:30 PM*
Zumba Dance®
(45 min)
09:30 AM
Pilates-Based Mat

11:00 AM
SilverSneakers® YogaStretch

12:15 PM
Rebounding
(45 min)

01:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:45 PM
Boxing (Noncontact)
09:30 AM
Total Body Conditioning

10:30 AM*
Rebounding

11:30 AM*
Zumba Dance®

12:30 PM
Vinyasa Yoga
(90 min)

04:00 PM
UXF Burn

05:00 PM
Rebounding
09:00 AM
Total Body Conditioning

10:00 AM*
Cardio Kickbox

12:00 PM*
Rebounding

01:00 PM
Vinyasa Yoga

05:00 PM
Afro-Latin Funk
Studio 2
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:00 PM*
Boxing (Noncontact)

07:00 PM
Pilates-Based Mat
12:30 PM
Kickbox I.T.

06:00 PM
Vinyasa Yoga

07:00 PM*
Zumba Dance®
06:30 PM
Boxing (Noncontact)

07:30 PM
Cardio Jazz Dance
12:30 PM*
Boxing (Noncontact)

06:00 PM
Cardio Sculpt

07:00 PM
Pilates-Based Mat
12:15 PM
Cardio Kickbox

01:00 PM
Hatha Yoga

05:45 PM
Capoeira
11:00 AM
Pilates-Based Mat

04:30 PM
Vinyasa Yoga
10:30 AM
Pilates-Based Mat

Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.