80th & Broadway
248 West 80th Street
New York , NY 10024
212.873.1500

* Reservation required
Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:30 AM*
Pilates-Based Mat

10:30 AM*
Total Body Conditioning

12:00 PM
Pilates-Based Mat

01:15 PM*
Forever Fit

05:30 PM
Total Body Conditioning

06:30 PM*
African Dance

07:30 PM*
Cardio Kickbox

08:30 PM
Total Body Conditioning
06:30 AM
Total Body Conditioning

08:30 AM
Total Body Conditioning

09:30 AM
Cardio Kickbox

10:30 AM
Ballet Movement

12:15 PM
Total Body Conditioning

05:30 PM
Total Body Conditioning

06:30 PM
Step

07:45 PM*
Boxing (Noncontact)
08:30 AM*
Ultimate Conditioning

09:30 AM*
Total Body Conditioning

12:00 PM
Cardio Kickbox

05:30 PM
UXF Burn
(45 min)

06:15 PM*
Abdominals
(30 min)

06:45 PM*
Boxing (Noncontact)

07:45 PM*
Total Body Conditioning
08:30 AM
Total Body Conditioning

09:30 AM
Zumba Dance®

10:30 AM
Ballet Movement

12:00 PM
Total Body Conditioning

05:30 PM
Total Body Conditioning

06:30 PM
Pre-Season Sports Conditioning

07:45 PM
Boxing (Noncontact)
09:30 AM*
Step

10:30 AM
Total Body Conditioning

12:30 PM
Pilates-Based Mat

01:30 PM
Vinyasa Yoga

06:30 PM*
Zumba Dance®
(45 min)
08:30 AM
Step
(45 min)

09:15 AM*
UXF Burn
(45 min)

10:00 AM*
Total Body Conditioning

11:00 AM
Hip-Hop Funk

12:00 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

12:45 PM*
Abdominals
(30 min)

01:15 PM*
Zumba Dance®
(45 min)

04:00 PM
Total Body Conditioning

05:00 PM*
Abdominals
(30 min)
09:00 AM*
Total Body Conditioning

10:00 AM*
Step

11:00 AM*
Total Body Conditioning

05:00 PM*
Total Body Conditioning

06:00 PM
Power Dance
Studio 2
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
05:30 PM
Vinyasa Yoga

06:30 PM
Pilates-Based Mat
01:15 PM*
SilverSneakers® I-MSRM

06:30 PM
Pilates-Based Mat

07:30 PM
Vinyasa Yoga
12:00 PM
Vinyasa Yoga

01:15 PM*
SilverSneakers®-Cardio Circuit

05:30 PM*
Pilates-Based Mat
(45 min)

06:30 PM*
Zumba Dance®

07:45 PM
Hatha Yoga
01:15 PM
SilverSneakers® I-MSRM

05:45 PM
Middle Eastern Belly Dance

06:45 PM*
Iyengar Yoga
11:00 AM
SilverSneakers®-Cardio Circuit
11:00 AM*
Pilates-Based Mat

05:00 PM*
Hatha Yoga
12:15 PM
SilverSneakers® I-MSRM

01:15 PM
SilverSneakers® YogaStretch

Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.