Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
38th & Broadway
 
Address  (view map)
1372 Broadway
New York, NY 10018
212.575.4500
Club Hours
Monday-Thursday 6:00am-10:00pm
Friday 6:00am-9:00pm
Saturday: 8:00am-6:00pm
Sunday: Closed
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close

Special Features
Laundry Service
Sauna
Steam Room
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:15 PM
Pilates-Based Mat

01:15 PM
UXF Burn

05:30 PM
Boxing (Noncontact)

06:30 PM
Cardio Jam
(45 min)

07:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)
07:00 AM
Total Body Conditioning

12:15 PM
Sports Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Abs Express
(15 min)

01:15 PM
Hatha Yoga

05:45 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:30 PM
Ultimate Step
(45 min)
12:15 PM
Boot Camp
(45 min)

01:00 PM
Zumba DanceĀ®

05:45 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

06:30 PM
Total Body Conditioning
07:00 AM
Boxing (Noncontact)

12:15 PM
UXF Burn
(45 min)

01:15 PM
Pilates-Based Mat

06:00 PM*
Sports Circuit

07:00 PM
Core Conditioning
(45 min)
12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Abs Express
(15 min)

01:15 PM
Vinyasa Yoga

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:30 PM*
Spinning

06:00 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning

06:00 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning