Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
Manhattan-below Houston
> 217 Broadway - City Hall
> Broadway & Spring - SoHo
> Tribeca at Reade Street
> Wall Street
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
Broadway & Spring - SoHo
 
Address  (view map)
503 Broadway
New York, NY 10012
212.925.6600
Club Hours
Monday-Thursday: 6:00am-10:00pm
Friday: 6:00am-9:00pm
Saturday-Sunday: 8:00am-7:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Sauna
Steam Room
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:15 PM
UXF Burn
(45 min)

01:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:45 PM
Zumba Dance®
(45 min)
12:15 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Zumba Dance®
(45 min)

06:00 PM
Zumba Dance®
(45 min)

06:45 PM
UXF Burn
(45 min)

07:30 PM
Boxing (Noncontact)
08:00 AM
Total Body Conditioning
(45 min)

12:15 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

01:00 PM
UXF Burn
(45 min)

06:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:45 PM
Abdominals
(30 min)

07:15 PM
Sports Circuit
12:15 PM
UXF Burn
(45 min)

01:00 PM
Boxing (Noncontact)
(45 min)

06:00 PM
Total Body Conditioning

07:15 PM
Boxing (Noncontact)
12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Abdominals
(30 min)

05:45 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

06:30 PM
Total Body Conditioning
11:00 AM
Total Body Conditioning

12:00 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

12:45 PM
Abdominals
(30 min)

01:15 PM
Middle Eastern Belly Dance
12:00 PM
Boxing (Noncontact)

Studio 2
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:30 PM
Vinyasa Yoga

06:30 PM*
Pilates-Based Mat
07:30 PM
Vinyasa Yoga
12:30 PM
Kundalini Yoga

06:30 PM
Pilates-Based Mat
01:00 PM
Hatha Yoga

06:00 PM
Pilates-Based Mat

07:00 PM
Hatha Yoga
06:00 PM
Kundalini Yoga
10:00 AM
Pilates-Based Mat

12:00 PM
Hatha Yoga
10:00 AM
Kundalini Yoga

11:00 AM
Pilates-Based Mat

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
06:15 PM*
Spinning
12:15 PM
Spinning

06:45 PM*
Spinning
(45 min)
12:15 PM
Spinning
(45 min)

06:45 PM*
Spinning
12:15 PM
Spinning
06:15 PM*
Spinning
10:00 AM
Spinning