Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
> 38th & Broadway
> 41st Street - Theatre District
> 44th & 5th
> 48th & 6th - Rockefeller Center
> 49th & Broadway
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
41st Street - Theatre District
 
Address  (view map)
230 West 41st Street
New York, NY 10036
646.366.9400
Club Hours
Monday-Thursday 6:00am-10:00pm
Friday 6:00am-9:00pm
Saturday 8:00am-6:00pm
Sunday: 8:00am-3:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Laundry Service
Sauna
Steam Room
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:30 PM
Cardio Sculpt
(45 min)

01:15 PM
Core Conditioning
(45 min)

05:30 PM
Boot Camp

06:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)
06:45 AM
Boxing (Noncontact)

12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Boxing (Noncontact)

05:45 PM
Boxing (Noncontact)

06:45 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)
06:45 AM
Zumba Dance®
(45 min)

07:30 AM
Abdominals
(30 min)

12:15 PM
Boot Camp
(45 min)

05:30 PM
Total Body Conditioning

06:45 PM
Zumba Dance®
(45 min)
12:15 PM
Zumba Dance®
(45 min)

01:00 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:15 PM
Core Conditioning
(30 min)

05:45 PM
Kickboxing
(45 min)

06:45 PM
Hatha Yoga
12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:45 PM
Vinyasa Yoga

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:30 PM*
Spinning

06:30 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning

06:30 PM*
Spinning
12:30 PM*
Spinning

06:30 PM*
Spinning
12:30 PM
Spinning