Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
> 34th & 2nd
> 34th & Park
> 36th & Madison
> 41st & 3rd
> 48th & 2nd
> 51st & Lexington
> 59th & Park
> Grand Central
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
41st & 3rd
 
Address  (view map)
633 Third Avenue
New York, NY 10017
212.661.8500
Club Hours
Monday-Thursday 6:00am-10:00pm
Friday 6:00am-9:00pm
Saturday-Sunday: 8:00am-5:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Laundry Service
Pilates Reformer
Power Pilates Tower
Sauna
Steam Room
Towel Service
Vbarre
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:45 PM
Abdominals
(30 min)

01:15 PM*
Boxing (Noncontact)

06:00 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

07:00 PM*
Pre-Season Sports Conditioning
(45 min)
06:30 AM
Boot Camp

12:00 PM*
Pre-Season Sports Conditioning
(45 min)

12:45 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

01:30 PM
Abdominals
(30 min)

06:00 PM
UXF Burn

06:45 PM*
Total Body Conditioning

07:30 PM
Vinyasa Yoga
06:45 AM
Total Body Conditioning

12:15 PM
Zumba DanceĀ®
(45 min)

01:00 PM
Classic Stretch
(30 min)

01:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:30 PM*
Step
(45 min)

06:15 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

07:00 PM*
Cardio Kickbox
12:00 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

12:45 PM
Abdominals
(30 min)

01:15 PM
Astanga Yoga

06:00 PM
Kickboxing

07:00 PM
Masala Bhangra
07:45 AM
Vinyasa Yoga

12:00 PM*
Boot Camp

12:45 PM
Abdominals
(30 min)

01:15 PM*
Boxing (Noncontact)

06:30 PM
Zumba DanceĀ®
09:30 AM
Pilates-Based Mat

10:30 AM
Total Body Conditioning

11:15 AM*
Abdominals
(30 min)

11:45 AM*
Total Body Conditioning

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
06:45 AM*
Spinning
(45 min)

12:30 PM*
Spinning
(45 min)

06:00 PM*
Spinning
(45 min)

07:00 PM*
Spinning
(45 min)
12:30 PM*
Spinning
(45 min)

06:00 PM*
Spinning
(45 min)

07:00 PM*
Spinning
(45 min)
06:45 AM*
Spinning
(45 min)

12:30 PM*
Spinning
(45 min)

06:00 PM*
Spinning
(45 min)

07:00 PM
Spinning
(45 min)
12:30 PM*
Spinning
(45 min)

06:00 PM*
Spinning
(45 min)
06:45 AM*
Spinning
(45 min)

12:30 PM*
Spinning
(45 min)
09:30 AM*
Spinning
(45 min)
09:30 AM*
Spinning
(45 min)