Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
> 7th Avenue at 10th Street
> 14th & 5th - Union Square
> 16th & 8th
> 23rd & 8th
> 23rd & Park
> Irving Place
> Mercer Street
> Varick Street
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
16th & 8th
 
Address  (view map)
128 Eighth Avenue
New York, NY 10011
212.627.0065
Club Hours
Monday-Thursday 6:00am-11:00pm
Friday 6:00am-10:00pm
Saturday-Sunday 8:00am-9:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Sauna
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:30 PM
Masala Bhangra

06:30 PM
Abdominals
(30 min)

07:00 PM
Cardio Sculpt

08:00 PM
Vinyasa Yoga
07:15 AM
Vinyasa Yoga

12:30 PM
Pilates-Based Mat

06:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

07:15 PM
Power Step

08:15 PM
Hip-Hop Funk
12:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

05:45 PM
Hatha Yoga

06:45 PM
Ultimate Step
(45 min)

07:30 PM
Total Body Conditioning
07:15 AM
Astanga Yoga

12:30 PM
Sports Conditioning
(45 min)

06:00 PM
Cardio Kickbox
(45 min)

06:45 PM
UXF Burn
(45 min)

07:30 PM
Abdominals
(30 min)

08:00 PM
Vinyasa Yoga
12:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:00 PM
Zumba Dance®
10:00 AM
Total Body Conditioning

11:00 AM
Cardio Rope Circuit

12:30 PM
Vinyasa Yoga
(90 min)
09:30 AM
Vinyasa Yoga
(90 min)

12:00 PM
UXF Burn

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
07:00 AM
Spinning

12:30 PM
Spinning

07:00 PM*
Spinning
06:30 AM
Spinning

06:30 PM*
Spinning
(45 min)

07:30 PM*
Spinning
(45 min)
07:00 AM
Spinning

12:30 PM
Spinning
(45 min)

07:00 PM*
Spinning

08:00 PM*
Spinning
12:30 PM
Spinning

06:30 PM*
Spinning
06:15 PM*
Spinning
(45 min)
10:00 AM*
Spinning

11:00 AM*
Spinning
11:00 AM*
Spinning