Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
> 7th Avenue at 10th Street
> 14th & 5th - Union Square
> 16th & 8th
> 23rd & 8th
> 23rd & Park
> Irving Place
> Mercer Street
> Varick Street
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
Irving Place
 
Address  (view map)
10 Irving Place
New York, NY 10003
212.477.1800
Club Hours
Monday-Thursday 5:30am-11:00pm
Friday 5:30am-10:00pm
Saturday-Sunday: 7:00am-9:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Babysitting
Sauna
Steam Room
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:30 AM
Total Body Conditioning

12:15 PM
Step

01:00 PM
UXF Burn

05:45 PM
Abdominals
(30 min)

06:15 PM*
Cardio Sculpt

07:15 PM
Boxing (Noncontact)

08:15 PM
Pilates-Based Mat
06:30 AM
Total Body Conditioning

09:30 AM
Pilates-Based Mat

12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:30 PM
Vinyasa Yoga

05:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

06:15 PM
Direct Step
(45 min)

07:00 PM*
Boot Camp

08:00 PM
Vinyasa Yoga
(90 min)
09:30 AM
Total Body Conditioning

12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Core Conditioning
(30 min)

06:00 PM*
Core Conditioning
(30 min)

06:30 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

07:15 PM*
Zumba DanceĀ®

08:15 PM
Pilates-Based Mat
06:30 AM
Total Body Conditioning

09:30 AM
Hatha Yoga

12:15 PM
Boot Camp

01:30 PM
Vinyasa Yoga

05:45 PM
Total Body Conditioning

06:45 PM
Ultimate Step
(45 min)

07:30 PM
Hip-Hop Funk
12:30 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:15 PM
Zumba DanceĀ®
(45 min)

05:30 PM
African Dance

06:45 PM
Total Body Conditioning
09:30 AM*
Cardio Kickbox

10:30 AM*
Total Body Conditioning

11:30 AM
Vinyasa Yoga
09:30 AM
Step

10:30 AM
Total Body Conditioning

11:30 AM*
Hatha Yoga
(90 min)

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
06:30 AM
Spinning

06:15 PM*
Spinning

07:15 PM*
Spinning
12:15 PM
Spinning

06:15 PM*
Spinning

07:15 PM*
Spinning
06:30 AM
Spinning

06:15 PM*
Spinning

07:15 PM*
Spinning
12:15 PM
Spinning

06:15 PM*
Spinning
06:00 PM*
Spinning
09:30 AM*
Spinning
(45 min)

10:30 AM*
Spinning
10:30 AM*
Spinning