Visit the NYSC home page. Visit the BSC home page. Visit the WSC home page. Visit the PSC home page. Visit MySportsClubs.com
NYSC
Connecticut
Long Island
Manhattan-23rd to Houston
> 7th Avenue at 10th Street
> 14th & 5th - Union Square
> 16th & 8th
> 23rd & 8th
> 23rd & Park
> Irving Place
> Mercer Street
> Varick Street
Manhattan-below Houston
Manhattan-Midtown East
Manhattan-Midtown West
Manhattan-Upper East Side
Manhattan-Upper West Side
New Jersey Central
New Jersey North
NYC Boroughs
Westchester, Rockland and Putnam
BSC
PSC
WSC
 
23rd & Park
 
Address  (view map)
113 East 23rd Street
New York, NY 10010
212.982.4400
Club Hours
Monday-Thursday: 5:30am-11:00pm
Friday: 5:30am-10:00pm
Saturday-Sunday: 8:00am-9:00pm
Off-Peak Hours
Monday-Friday 8:30am-11:00am
Monday-Friday 2:00pm-4:30pm
Monday-Friday 7:30pm-Close
Saturday-Sunday No Restrictions

Special Features
Babysitting
Power Pilates Tower
Sauna
Towel Service
XpressLine

     
Join online right now.
Interested in joining this or any of our other clubs? We've made it quick and easy.
Click here to get started.
Class Schedule
Group exercise classes are 55 minutes unless otherwise noted. Cycling classes are 45 minutes.
Small Group Training classes are 60 minutes. Registration is required.
Sports Clubs for Kids programs and classes are of various durations. Please see program brochures or contact your club for more information.

View policies:  Group Exercise ClassesSmall Group TrainingSports Clubs for Kids

* Reservation required
$ Additional fee and registration required
Print Class Schedule

Studio 1
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
09:30 AM
Total Body Conditioning

10:30 AM
Hatha Yoga

12:15 PM
Pilates-Based Mat

01:15 PM
Ultimate Conditioning

05:30 PM
Cardio Kickbox

06:30 PM*
Step
(45 min)

07:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

08:00 PM
Vinyasa Yoga
06:45 AM
Total Body Conditioning

09:30 AM
Total Body Conditioning

10:30 AM
Step

12:15 PM
Total Body Conditioning
(45 min)

01:00 PM
Zumba Dance®
(45 min)

06:15 PM
UXF Burn
(45 min)

07:00 PM
Abs Express
(15 min)

07:15 PM
Cardio Video Dance

08:15 PM
Pilates-Based Mat
06:30 AM
Sports Circuit

09:00 AM
Prime Time Cardio

12:15 PM
Cardio Kickbox

01:15 PM
Power Yoga

05:30 PM*
Total Body Conditioning

07:30 PM*
Boot Camp
06:45 AM
Ultimate Conditioning

09:30 AM
Power Yoga

12:15 PM
Total Body Conditioning

01:15 PM
Vinyasa Yoga

05:30 PM
Step
(45 min)

06:15 PM*
Abs Express
(15 min)

06:30 PM*
Total Body Conditioning

07:45 PM*
Boxing (Noncontact)
09:30 AM
Cardio Kickbox

10:30 AM
Total Body Conditioning

05:30 PM*
Total Body Conditioning
(45 min)

06:30 PM
Pilates-Based Mat
09:30 AM*
Cardio Kickbox
(45 min)

10:30 AM*
Total Body Conditioning

11:30 AM
Pilates-Based Mat
09:15 AM*
Total Body Conditioning

10:15 AM
Hatha Yoga

11:15 AM
Boot Camp

01:15 PM
Vinyasa Yoga

05:00 PM*
Pilates-Based Mat

Cycling Studio
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
12:15 PM*
Spinning

06:00 PM*
Spinning

07:00 PM*
Spinning
06:30 AM*
Spinning

12:15 PM*
Spinning

06:00 PM*
Spinning

07:00 PM*
Spinning
06:30 AM*
Spinning

12:15 PM*
Spinning

06:00 PM*
Spinning

07:00 PM*
Spinning
06:30 AM*
Spinning

12:15 PM*
Spinning

07:00 PM*
Spinning
12:15 PM*
Spinning
(45 min)
09:30 AM*
Spinning

10:30 AM*
Spinning
10:30 AM*
Spinning